Home Franciza Meniuri
Bauturi Galerie foto Contact
Organizari evenimente Organizari evenimente Organizari evenimente
 
 

 

Adresa: str. Tunari, nr. 34,
  sector 2, Bucuresti
Tel: 021 210 35 57
  0784 111 890
Program: de Luni pana Duminica
  de la 12:00 la 23:00

 

 
Facebook page
 

VARIANTE DE MENIU PENTRU MESE ORGANIZATE

 

1. GUSTARI

Gustare romaneasca traditionala, salata de vinete, zacusca, icre de crap, icre de stiuca, fasole batuta pe ardei copti, telemea de oaie, cascaval, masline, cruditati, salam de Sibiu, file de porc bucovinean, toba de casa bucovineana - 34lei

Gustare Petite Assiette, roast beef, pasta de branza pe cruton, rulou de sunca cu salata a la russe, ou umplut cu pasta de ou, ardei gras si ficatei, rulada de cascaval cu nuca, aspic de curcan, cosulete cu salata de cruditati, rulada de muschiulet - 44lei

Gustare Hors d'oeuvresdu maisson, piept de rata afumat, rulada de porc cu pasta de pui si fasole rosie, pastrama de curcan si salamior picant pe foetaj, jambon crud, mozzarella, rosii chery, masline, andive cu sos de mustar - 44lei

Gustare Balcanica de peste, salata de icre de crap, salata de icre de stiuca, pastrav afumat, sardine in lamaie, sprot afumat, cozi de raci marinate pe salata verde, masline, ceapa verde, lamaie - 44lei

Gustare Carpatina, pastrama de mistret, carnati de cerb, salam vanatoresc, salam de urs, tartina de pate de vanat cu gogosari, branza de burduf cu ceapa rosie, cas afumat cu ardei iute, cruton cu usturoi, castraveciori in otet - 54lei

Gustare Fish Fantasy, icre de Manciuria, icrenegre, somon fume, sturion fume, anchoise, avocado cu maioneza, salata exotica, masline, ciboulette, lime - 84lei

2. FELURI INTERMEDIARE

Sarmale in foi de varza cu mamaliga - 16lei

Sarmale in foi de vita cu iaurt - 16lei

Pastrav la gratar cu sos de lamaie si legume la gratar - 33lei

Somon Imperial cu sos de smantana, lamaie, creveti, icre rosii si cartofi natur - 49lei

File de Dorada Mediteraneana cu sos de vin alb, masline, rosii cherry, rosmarin, usturoi si morcovi sote - 49lei

File de lup de mare St Germain la cuptor cu pesmet, parmesan, sos de smantana, lamaie, ciboulette, sparanghel si midii - 49lei

Nisetru la cuptor cu sos de busuioc, fulgi de migdale cu legume julien in unt si lime - 49lei

3. FELURI DE BAZA

Mixt Grill, ceafa de porc la gratar, pulpa de pui dezosata la gratar, cotlet de berbecut la gratar, mititel, cartofi la cuptor, salata de muraturi asortate - 39lei

Cotlet de porc umplut cu ciuperci, ficatei, bacon, ardei, sos de smantana si mustar de Dijon cu cartofi gratinat umplut cu mozzarella, pancetta si ceapaverde - 39lei

File de porc impanat cu usturoi, costita si oltenesti cu cartofi prajiti si sote de legume - 39lei

Piept de pui la cuptor Teriyaki cu noodles cu dovlecei, ciuperci, ardei gras, morcov, chimbir, ardei iute si salata exotica - 39lei

Cotlet de berbecut la cuptor cu sosverde, cartofi la cuptor cu ceapasimararsiardeicoptidresati cu usturoi - 39lei

Scalop in aallaarancia, file de porc cu sos de unt si portocala cu broccoli sote - 39lei

Pulpa de rata confit cu varzarosie cucuisoare, mar, scortisoarasicartofigratinati cu smantana, ousi mozzarella - 49lei

Prepelita(2buc) cu sos sweet chilly si orez salbatic cu stafide si nuca - 49lei

Muschi de vita umplut cu piept de pui si ficatei, cu sos de ciuperci si piure de cartofi gratinat cu ulei de trufe - 69lei

Orice combinatie de gustare cu fel de baza sau/si fel intermediar este posibila. De asemenea putem concepe un meniu si cu preparate din meniul restaurantului. In ceea ce priveste desertul va punem la dispozitie o gama din cadrul localului sau de la laboratorul colaborator.

Varianta meniu business (calculatie pentru 10 persoane) - 575lei

Gustari la platouri:

Salata de vinete x2, Zacusca x2, Pitligeani Tsargasiti x2, Salata de icre de stiuca x2, Salata de icre de crap x2, FasoleBatuta x2, Salata de ardei copti x2, Telemea de oaie x2, Masline x2, Cruditati x2, Salam de Sibiu x2, Toba de casa afumata x2, File de porc Bucovina x2.

Fel de baza individual sau la platouri:

Pulpe de pui dezosate la gratar, Ceafa de porc la gratar, Cartofi la cuptor cu ceapa si marar, Salata de muraturi asortate.

Meniul de bauturi poate fi alcatuit in functie de cerintele Dumneavoastra si poate fi organizat in varianta a la carte, all inclusive, sau precomanda stabile, pretul acestor variante putand face obiectul unor negocieri.

Meniul de bauturi open bar va fi cate un long drink de persoana la inceput campari orange, gin tonic, votca pineapple, bacardi cola sau un chat de whisky, votca sau palinca. Veti avea deasemenea vin alb si rosu sec dar si rose demisec, toate de la Crama Starmina Mehedinti, bere blonda la pahar, limonada home made, sucuri naturale, pepsi, mirinda, 7up, icetea, apa minerala, apa plata, cafele si digestive afinata, caisata si visinata. Pretul pentru 10 persoane este de 450lei.

Va multumim.

Home Franciza Meniu Bauturi Galerie foto Contact copyright 2011 Restaurant Torna Fratre Web design: Web design, creare site, promovare site Webart